مدیر بیمارستان علوی اردبیل در گفت‌وگو با مفدا: رشد و توسعه فعالیت‌های فرهنگی از مهم‌ترین اهداف مدیریتی بیمارستان علوی اردبیل است

۱۵ دی ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۳ کد : ۱۸۲۷۳ اخبارمهم

مدیر بیمارستان علوی اردبیل در گفت‌وگو با مفدا:

مدیر بیمارستان علوی اردبیل گفت: یکی از مهم‌ترین اهداف مدیریتی در بیمارستان علوی، ارتقاء فرهنگ و معنویت است که این کار نیازمند تقویت روحیه فرهنگی، فراهم آوردن فضای مطلوب و ابزار لازم جهت مشارکت مؤثر تمامی کارکنان، پزشکان، دانشجویان و حتی مراجعین است.

رسول مدیر، مدیر بیمارستان علوی در گفت‌وگو با خبرنگار مفدا اردبیل، از دغدغه‌ها و برنامه‌های خود برای رشد و توسعه فعالیت‌های فرهنگی در این بیمارستان می‌گوید؛ در ادامه این مصاحبه را می‌خوانیم.

مفدا: خودتان را معرفی کنید

بنده رسول مدیر، مدیر بیمارستان آموزشی درمانی علوی اردبیل و دانش آموخته مقطع دکتری مدیریت هستم؛ در حال حاضر با عنایت خداوند و اعتماد مسئولان دانشگاه، افتخار خدمت گزاری در این برهه زمانی حساس به مدافعان سلامت، بیماران و مراجعین، در این بیمارستان نصیب بنده شده تا بتوانم ذره‌ای به هم‌وطنان خود خدمت کنم.

مفدا: به نظر شما اهمیت پرداختن به مسائل فرهنگی، قرآنی و معنوی در بیمارستان چیست؟

بنده در طول خدمت همیشه سعی کرده‌ام در حوزه فرهنگی ( امر به معروف و نهی از منکر، عفاف و حجاب و امور قرآنی) مشارکت جدی داشته باشم و در مقاطعی توفیق داشته‌ام به عنوان کارشناس در حوزه‌های فوق در خدمت دانشگاه و اهداف آن باشم.

فعالیت‌های فرهنگی از دغدغه‌های مهم و همیشگی برای من بوده و به همین دلیل یکی از مهم‌ترین اهداف مدیریتی در بیمارستان علوی، ارتقاء فرهنگ و معنویت است که این کار نیازمند تقویت روحیه فرهنگی، فراهم آوردن فضای مطلوب و ابزار لازم جهت مشارکت مؤثر تمامی کارکنان، پزشکان و حتی مراجعین است.

مفدا: اولویت بندی کار فرهنگی در بیمارستان علوی و مجموعه تحت مدیریت خود را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

پرورش روح ایمان و تقوا در بین کارکنان و دانشجویان پرستاری و مامایی - دستیاران پزشکی و همچنین متخصصین و تقویت روحیه علم آموزی و ایثارگری، گسترش فرهنگ عفاف و حجاب و معرفی آرمان‌های انقلاب اسلامی که همان امر به معروف و نهی از منکر، اقامه نماز اول وقت، خدمت به مردم و رعایت فرهنگ اسلامی است، از اولویت کار فرهنگی در بیمارستان علوی بوده و خوشبختانه به گفته مسئولان فرهنگی دانشگاه و بازرسان و ارزیابان مربوطه، در این زمینه شاهد تحولات و فعالیت‌های خوبی بوده و هستیم.

مفدا: از برنامه‌های انجام شده در راستای تحقق بخشیدن به اهداف فرهنگی به چند مورد اشاره کنید

در این حوزه سعی کردیم در اجرای برنامه‌ها طیف وسیعی از مخاطبان را تحت پوشش قرار دهیم و سلایق مختلف مد نظر قرار گرفته است.

از برنامه‌های اجرا شده می‌توان به برگزاری مداوم جلسات حلقه صالحین، فعال کردن کمیته‌های فرهنگی و هنری، تجهیر نمازخانه‌های برادران و خواهران مرکز، برگزاری مداوم مراسم زیارت‌ عاشور و برگزاری سایر مراسم‌ها (زیارت مرقد شهدای گمنام، اجرای برنامه‌های مناسبتی ماه محرم و صفر، ماه مبارک رمضان و ...) اشاره کرد

تهیه و تحویل بسته‌های فرهنگی (چادر و مهر، جانماز، قرآن و مفاتیح) به صورت مجزا برای تمامی بخش‌های بیمارستان، جهت اقامه فریضه نماز اول وقت و همچنین استفاده از ظرفیت همکاران در این برنامه‌ها، سبب شده است که اکثر همکاران با علاقه‌مندی بیشتری در برنامه‌های فرهنگی مشارکت کنند.

مفدا: بیمارستان علوی در سال‌های اخیر شاهد معرفی چهره‌های برتر قرآنی در جشنواره قرآنی هدهد بوده است، به نظر شما دلیل این موضوع چیست؟

مرکز آموزشی درمانی علوی اردبیل به همت مسئول محترم امور فرهنگی و شبکه قرآنی بیمارستان که خود حافظ ۲۰ جزء قرآن کریم است و با مشارکت همکاران علاقه‌مند، شاهد معرفی چهره‌های برتر قرآنی در سال‌های اخیر بوده است که صد البته این افتخارات به برکت قرآن کریم و کمک گرفتن از ائمه اطهار (ع) و برنامه‌ریزی صورت گرفته توسط مدیریت و تیم مدیریتی بیمارستان حاصل شده که با شناسایی این افراد و حمایت و پشتیبانی همه جانبه، قطعا این فعالیت‌ها بیشتر خواهد شد.

مفدا: برای برنامه‌های انگیزشی و نهادینه شدن فرهنگی اسلامی قرآنی در بیمارستان علوی چه کارهایی انجام شده است؟

از جمله سیاست‌های به کار گرفته شده در خصوص ارتقاء فرهنگ دینی، مذهبی و هنری در بین کارکنان، پرداختن به موضوعاتی مانند برگزاری نمایشگاه منتخب از توانمندی‌های هنری همکاران بوده که اخیر در معرض دید عموم قرار گرفت؛ برگزاری مراسم‌های مذهبی مختلف و اعطاء جایزه به برندگان، تجلیل از چهره‌های برتر در حوزه عفاف و حجاب، قرآن، امر به معروف و نهی از منکر و برنامه‌ریزی اصولی و هدفمند جهت ترغیب و تشویق همکاران به لحاظ دریافت پیشنهادات در راستای ارتقاء موضوعات فرهنگی از جمله این برنامه‌ها می‌باشد.

در آخر ضمن تشکر از تمامی همکاران خودم در بیمارستان آموزشی درمانی علوی اردبیل و معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه، آرزو دارم با توجه به اهمیت موضوع فرهنگی بتوانیم به صورت مؤثر در این مسیر گام برداریم.

مصاحبه از: محمدرضا فرض‌اللهی

نظر شما :