برگزاری جلسه مشاوره در حاملگی های ناخواسته گالری

ادامه مطلب

بازدید مدیر عامل بیمه سلامت ایران از مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری دانشگاه گالری

بازدید مدیر عامل بیمه سلامت ایران از مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری دانشگاه مدیر عامل بیمه سلامت ایران در سفر به اردبیل از مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری دانشگاه بازدید کرد به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، امروز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ دکتر محمد مهدی ناصحی، مدیر عامل بیمه سلامت ایران از مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری دانشگاه بازدید کرد. در این بازدید که رئیس و معاون درمان دانشگاه، مدیر کل امور بانوان استانداری اردبیل، مدیر کل بیمه سلامت استان و رئیس بیمارستان علوی اردبیل نیز حضور داشتند در خصوص تقویت این مرکز و افزایش پوشش بیمه ای اقلام ناباروری بحث و تبادل نظر شده و تصمیماتی اتخاذ گردید.

آغاز احداث بخش جدید نوزادان بیمارستان علوی توسط خیرین سلامت

آغاز احداث بخش جدید نوزادان بیمارستان علوی توسط خیرین سلامت معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از آغاز عملیات احداث بخش جدید نوزادان بیمارستان علوی اردبیل توسط خیرین سلامت خبر داد به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی علوی اردبیل، دکتر رامین نسیمی دوست، معاون درمان دانشگاه اظهارداشت: با مشارکت خیرین سلامت استان، عملیات احداث بخش جدید نوزادان بیمارستان علوی اردبیل آغاز و به زودی بخش پیشرفته نوزادان و NICU در بیمارستان علوی با تجهیزات بسیار پیشرفته افتتاح و راه اندازی خواهد شد. وی ضمن قدردانی از خیرین بزرگوار استان گفت: مردم عزیز استان و خیرین نیک اندیش در صورت تمایل می توانند جهت کمک به بیمارستان‌ها به مجمع خیرین سلامت استان و یا به معاونت های درمان یا توسعه دانشگاه مراجعه نمایند.